Online marketeers gezocht?

We merken dat de markt aantrekt en er veel vraag is naar in-house (tijdelijke) ondersteuning bij online marketing. Uiteraard verandert er nogal wat op het online gebied, dus hoe hou je de marketeers op de hoogte en waar vind je de toppers eigenlijk?

Zoek je mensen die al ervaring hebben bij diverse opdrachtgevers op gebied van SEO, SEA, Content marketing, Social media, E-mail, CRO & Webanalytics? Laat het ons dan weten, we brengen je graag in contact met de juiste mensen.

Online marketeers inhuren?

De echte toppers vindt je meestal bij gespecialiseerde bureaus. Maar budget, planning en focus is vaak een uitdaging voor organisaties. De ontwikkeling hierin is dat bedrijven op zoek gaan naar (tijdelijke) betaalbare in-house marketeers met een goed kennisniveau. Dit wordt gewaarborgd door tijdens deĀ  inhuurperiode, de marketeers feedback te geven. Ook kunnen zij extra hulp inroepen van senior specialisten. Deze seniors hebben 20+ jaar ervaring en zijn als back-up dus een kwaliteitswaarborg dat alle werkzaamheden op een goede manier worden opgepakt.